30/9-09

Nu är det sista gången jag skriver -09, för imorgon bytar vi månad till oktober! Imorgon är det bara 28 dagar tills jag fyller 17, vilket känns ganska märkligt eftersom mina vänner börjar längta tills de fyller 18!

Idag är det onsdag och det vet vi alla vad det innebär: börja dagen som vanligt klockan 08.40 med konstanta lektioner med femminutersraster mellan varje och 30 minuters lunch fram till klockan halv fem. Det är en tuff dag (borde inte gnälla när jag vet att Pierre ska gå i skolan fram till åtta på kvällen nån gång denna veckan!) Mellanmål fram till klockan fem, sen blev det direkt upp och ta tag i pluggandet. Nästa vecka har vi ett fetprov i historia (på engelska och jag håller på och få ett nervöst sammanbrott!!!) och ett fetprov i rättskunskap (dock på svenska) samt en (för mig) viktig inlämning i engelska. Massa småskröffs har vi börjat få, några mattetal som ska vara gjorda och så vidare.
Käk blev det vid halv sju, för att sedan dra ut och powerwalka med Sofia och Hanna, därefter blev det bastun för vår del. Megahärligt! Var uppe på mitt rum runt klockan halv nio då det blev till att ta tag i plugget igen, suck...Nu är klockan 10 över 10 och jag ska snart lägga mig i sängen (vilket kommer bli det tidigaste någonsin sedan jag kom hit) och plugga vidare på rättskunskap.

Puss
här kommer förresten bildena från lejonkullen.














för er ser det ut som en vanlig åker, men här, mina vänner. Sprang, stred och högg de ihjäl varandra under "Kriget i Waterloo"


Här har vi lejonkullen där Napoleon stod och såg på medan hans män blev slaktade och slaktad motståndarna.


vet inte om man ser det så bra, men längst där borta (längre än dungarna med träd) vandrade soldaterna över dessa, numera, åkrar med rustning som inkluderar vapen, övernattningssaker, mat osv. Vi snackar ton med packning.


även över dessa åkrar.


...och här kan ni se hur stor lejonkullen egentligen är. mellan 280-350 trappsteg för att ta sig upp dit. Det gjorde inte vi...


27/9-09

Nu har jga varit sarvig med bloggen igen! Känns som det var åratals sedan, men eftersom jag har varit hemma nu i helgen, har jag inte prioriterat bloggen i första hand, direkt.
Helgen har varit underbar. Borta bra, men hemma bäst! Nothing is like home!!!
Fredag: blev hämtad av Karin (Andy's mamma) på flygplatsen, tillsammans med Andy's pappa och Andy då såklart. Där var även Sam med. Blev släppt på ängarna där min underbara mamma väntade. Vi körde hem och där hemma väntade pappa, och mamma hade gjort scones. Mumsigt? Jadå!!! Därefter blev det snabbt till sunds för att träffa massa fina vänner! Hur underbart som helst. Jag saknar er redan! Vid halv sex blev det hemgång för att äta fondue med familjen. Då träffade jag bästabror också! Gissa om han var skanad. Vid åtta kom älskling till mig! Vi pratade lite med mina föräldrar och så, snackade även med Bomme gjorde jag. Han ska praktisera på nåt gymnasium (han läser till mattelärare) i trelleborg, spännande var han hamnar. He...he...I alla fall så blev det bara massa mys och tv och krääääääng på kvällen. Underbart om NÅGOT!
Lördag: blev det till att sätta klockan. Kan ni tänka er; halv elva var jag och jonas matade, vakna och nästan vidgjorda! Det som annars brukar vara klart vid klockan, hmm...Ett? Vi chillade lite grann o så, sen kom mormor och morfar. Mormor hade gjort "Frida-bullar" som vi kallar det (för det e mina favoritbullar) och vi satt och fikade  ett tag. Skulle egentligen till Amanda därefter men så blev det inte. Fullt förståelig anledning! Så det blev till att fika med Jenny, Lollo och Mallis. Jättemysigt! På kvällen kom Jonas, o vi skulle beställa pizza med Lollo, Mallis och Gustav, för att avsluta kvällen med fest hos Simon Persson.
Söndag: vaknade bredvid Jonas. Satte klockan och fick en härlig frukost med mannagrynsgröt och scones. Supergott! Bled i princip till att äta, sejja hejdå till mallis och kicki. Sen kom Agneta och hämtade Jonas, sen kom Lollo och sa hejdå. Sen blev det ilfart till ängarna där Andy's föräldrar, Andy och Sam syod och väntade. Kvart över tre tog vi flyget hem. Nu sitter jag här och är nyäten (trots att det ända jag har gjort i helgen är att äta!!!). Det blev lasagne. Ikväll ser blir det massa film och mys med slottisarna här då. Slagga tidigt. Skola imorgon ju.
Ni anar inte hur skönt det var med en varm dusch?


fina moln från flyget på väg hem till underbara Sverige!

Puss

23/9-09

Only one freakin' day left!
Idag har det varit en lååååååååååång dag. Går från 08.40 - 16.30 med endast fem-minuters pauser och 30 tajta minuters lunch. Sjuk dag, alltså. Men i alla fall, efter spanskan stack jag och Jossie till mellis, där det bara var hon och jag, för det borde vara stängt egentligen. Så vi käkade mellis och så, sen stack jag och andy till waterloo-downtown! Andy fick lite inköp, dock inte jag eftersom jag sparar lite pengar till en planerad utlandsresa jag hoppas kunna följa med på! Men ingenting är säkert ännu!!! Dock hittade jag världens snyggaste höstjacka jag genast blev kär i. Har ingen bild, men snart kommer ni få se mig med den på.

Har den sjukaste träningsvärken idag. Tränade kickboxning igår och fy PIP vilken träningsvärk! Men det är gött, då vet man att man har tränat!

Jag sitter här och funderar lite grann på matfronten under min helg. Till helgen hoppas jag att få äta mannagrynsgröt, fondue, räkfylld avokado, karamellkungens godis OCH Willy's godis, plopp/center, hemmagjorda chokldbollar och hemmagjorda köttbullar med antingen bandspagetti eller sås och potatis! MMMMMMUUUUMSS!

Puss


22/9-09

Idag är det tisdag (känns som jag börjar varje inlägg sådär!)
Men i alla fall så är det tisdag. Tisdag innebär sluta skolan jättetidigt (tio i ett). Tisdag innebär kickboxning. Tisdag innebär 11 skivor bröd. Tisdag innebär massa saker. Har inte hänt vidare mycket idag. Ska ju snart hem, counting the minutes!!! Helgen ser ut följande:
Fredag: hem, till sunds och träffa de flesta! Umgås med dem. Hem och äta med underbara familjen. Jonas kommer hit och sover här.
Lördag: umgås med jonas och family på dagen. På eftermiddagen blir det massa träff med vänner. Beställa på Santa Lucia, kränga hos mig, göra vid oss (like the old day's) massa mys för att avsluta kvällen med fest! Jonas sover hos mig.
Söndag: blir i princip till o packa, vakna, säga hejdå till alla och ja...planet går kvart över tre.

Puss

20/9-09

Helgalen kväll igår. Asball, verkligen. Det behövdes! Bilder kommer senare.
Det blev överraskning för lilla jossie som fyller år idag ju! Grattis lille-Jossie! Kvällen bestod av massa fruktsallad och glass, film, hårfärgning, prat och skratt.
Vaknade runt halv tio på Andy's golv bredvid fyra tomtenissar. Såg på nån film och sedan dra ner till Brunchen! Frukost är gott! Gick upp igen och fixade lite på Andy's rum, oh nu hamnade jag här. Ska in i duschen nu och sen blir det Bryssel med fina flikkor. Det är "car-free-day" idag, alltså inga bilar får köra på gatorna. Så vi ska cykla till stationen och ta tåget till Bryssel på en två-timmars-shopping. När jag kommer hem blir det fet-pluggning och ikväll ska vi spela in demo. Spännande...

När är det okej att skratta med hjärtat, trots man egentligen inte borde? När är det okej att gå vidare?!

19/9-09

Idag är det lördag.
Igår var det fredag och då var det galen fest hos Andreas. På dagen blev det skolan. Avslutade med kör som slutade runt halv fem. Direkt till Carrefour med fint folk. Snabbt hit här för att käka och göra vid sig, sen vidare. Det var mycket, mycket trevligt hos Andreas. Galet, galet...as usual!

Vaknade idag astidigt, som vanligt, trots jag gick och lade mig runt klockan 3. Brunch och en snabb dush för att sedan dra ner til Waterloos shopping-gata. Dock hittade jag ingenting, och ingen av dom andra heller. Men det var en mysig tur i Waterloo i alla fall. När vi kom hem blev det avresa till Lejonkullen med klassen och några fler. Kollade på skyttegravarna och sånt. Ändå intressant.

Ikväll blir det massa färgning på hår, ansiktsmask och Gladiator med fint folk. Därefter ska vi sova över hos Andy ikväll!

När jag sitter här och tänker, inser jag att jag har ätit HUR mycket pizza som helst! Men ingen är så god som Robbans och Mares!

Puss

17/9-09

Idag är det bara 7 dagar kvar till jag ska hem. 7 dagar, sen är jag hemma. Dock bara över en helg, men jag är hemma i alla fall, i tryggheten. Megakonstig dag. Gick hela dagen idag.

Får lite panik. Vet inte var jag vill vara. Var jag än är, så längtar jag mig alltid bort. Till någon annan plats. Bort från allting. När ska man växa upp och inse att ingenting är, eller kommer bli, så freaking underbart ändå?!

Jag vill tacka alla så jättemycket som söttat mig! Inte bara detta med Amanda, utan även allt redan innan detta. Nu är underbara allihopa och jag älskar er!

Jag saknar förresten mammas och pappas mat.
* Korvstroganoff (Ja, pappa. Du läste rätt)
* Pappas köttbullar med sås och potatis
* Mormors kyckling med mandel
* Flygande Jacob
* Fondue
* Porterstek
* Spagetti och köttfärssås
* Tacos
* Biff, pommes och bearbei-sås [bärnä-sås]
listan kan göras megalång!

Idag slutade jag halv fem, sen direkt till Carrefour med some people. Därefter hamnade jag här i några minuter, ska snart ner o käka, sen blir det Gldiator och Andreas pepparkaksglass med fint folk! Därefter blir det sängen!

Puss

15/9-09

Jag har ändrat mig design på min blogg. Så bli inte rädda.
Ni har kommit rätt.


Sjukade mig från spanskan och belgienkunskapen. Nu är jag bombförkyld. Nyser exakt hela tiden! Näsan bara rinner. Hostar. Troligen feber. Men febern tänker jag inte kolla, för kollar jag inte den, vet jag inte om att jag har feber egentligen. PLUS att det spelar ingen roll hur mkt feber jag har, jag måste ändå till skolan imorgon. Har jag 40 grader trycker jag i mig 12 ipren och drar till skolan. För vi har mycket imorgon jag absolut inte får missa.

Jag kommer hem nästa helg, thank PIIIIIIP God! Då får jag äntligen chans att säga farväl till vår fina Amanda. Vi ska hem till Camilla och Patrik då. Har snackat med Jenny om det. Vi är några som ska hem till Camilla och Acki då, då ska jag besöka Amandas rum och äntligen får jag chansen att ta farväl av henne, tillsammans med våra vänner. Som vi alltid har sagt, tillsammans är vi starka!


14/9-09

Kan dagarna gå långsammare?!
Vad har hänt lately? Gråt. Ångest. Inget mer.

Sjukanmäld från skolan idag. Förkyld till max, ont i huvudet, ont i hela kroppen, hängig. Näsan bara rinner, och det gör tårarna med.

Ha en bra dag, för det har inte jag...

12/9-09

Idag är det lördag. Idag har jag och jonas ett halvår. Idag fick jag reda på att Amanda Ohlsson, en vän jag har kännt i princip i hela mitt liv, har gått bort. Idag har jag gråtit mer än många andra dagar. Idag vill jag bara iväg...

Numera orkar jag inte lossas som att allt är okej längre, för det är det inte. Ingenting är okej. Ingenting är bra, ens. Det är inte lönt att skriva att jag "kämpar på", för nu orkar jag inte kämpa på längre. Ibland skulle det kännas ganska skönt om livet var på ens sida ibland, och kanske gav en lite skjuts på vägen. Det skulle vara skönt o slippa kämpa och slippa kämpa för att vara stark. Jag orkar inte vara stark längre. Nu skiter jag i vilket. Jag orkar inte hålla tårarna tillbaka.

Ta mig härifrån. Håll om mig, och säg att allt kommer bli bra. Snälla, ta mig till tryggheten...

Tack Mormor och Morfar för ert fina brev. Det betyder jättemycket. Jag hoppas du blir bättre snart, mormor. Jag saknar er jättemycket.
Jag önskar jag var lika stark som ni. Ni betyder massor för mig, och utan er hade jag inte varit den jag är idag. Jag har alltid sett upp till er två, vet ni. Jag har alltid sagt "jag ska bli som mormor och morfar när jag blir stor". Jag har alltid beundrat er förmåga att alltid ta hand om alla, och att ni bry er. Mormor, ingen kan så mycket som du, och Morfar, jag har aldrig mött en stiligare morfar. Jag älskar er.


10/9-09

Jag älskar choklad. Idag var jag i himelsriket...
Vi vaknade i vanlig tid. Tog bussen, som tog typ...en och en halv timme, till staden Brygge. Där gick vi sjuka 366 trappsteg i ett torn, PLUS att vi skulle ner också! Varför gjorde vi det? För att vi skulle räkna trappstegen och svara på nån quiz som ändå inte skulle ha in! Snacka om att vi var döda! Eller ja, halvdöda.
Efter vår lilla vandring i tornet blev det fri tid. Vi, några stycken, beslöt oss för att dra o käka på pizza hut. Där blev det pizza buffé, det har aldrig smakat bättre än det gjorde då.
Efter det blev det lite rundvandring och kolla i den lilla staden. Massor, massor med choklad fannns! (BILDER KOMER SENARE!). klockan två var det dags för båttur i någon kanal igen lyssnade på. Ganska avkopplande faktiskt, och klockan tre åkte vi bussen hem. Vi var hemma kvart i fem ungefär, ganska exakt och i princip alla sov på bussen. Var vi trötta? Snacka om det! Nu sitter och o vänta på lilla sofia som alldeles strax ska komma och se "Bröllopsduellen" med mig. Senare ikväll blir det Snug eller La pomme!

Puss
























































9/9-09

Lustigt datum.
Det har inte hänt vidare mycket dessa dagarna. Skolan för fulla muggar och mest soft. Men nu famöver blir det helgalet. Till Brygge (som uttalas typ...Brysch) imorgon hela dagen. Sen på kvällen blir det ut till Snug för hela slanten! Andrea och Sam har fyra eller fem månader då, och DET ska firas. (På en torsdag?! Jadå!!!) Bilder från vår resa i Brygge kommer komma så fort jag har dem.

På fredag blir det massa lekar och sådant på skolan. Lite bakning och avsluta kvällen med grillkväll på slottet. Låter ganska mysigt. Troligen drar vi på nattklubb på fredag kväll. Det skulle tydligen finnas här i Waterloo, så den ska vi utforska.

Lördagen ser ut som en vanlig lördag tror jag. Brunch at eleven, någon film på dagen och sen på kvällen ska vi ut, ut, ut! För då har jag och Jonas ett halvår. Damn...ett halvår? Ni vuxna som läser tänker säkert "ja men vadå? Jag har sått ut med min man i typ 20 ÅR!". Men det är annorlunda.

Ikväll blir det utmarch med Hanna som gäller. Traska en lång och rask promenad, mysigt! Har förresten fått mina sex marabou nu, och  ni ska VETA att dom var enormt goda! :D
Sjukt bra filmer fick jag också med, vilket jag tackar danni så jättemycket för <3

Dagens sjukaste: Jag och Jossie sitter här i vår lilla koja, då någon knackar på dörren. Josefin som är där nere skriker ju kom in, och jag sitter här uppe, helt off med Lasse Berghagen på högsta volym (vet ni förresten att gubben är helläcker? Han har ju asbra låtar!). Josefin börjar skrika och kommer uppspringande. Efter kommer Runar med en död fladdermus. Fattar ni?! En död fladdermus! "Har du hårspray Frida, för jag ska bränna denna". Visst, klart jag har (eller hur pappa?) så han fick mitt hårspray. Som pricken över i: när vi satt vid matbordet säger Runar "det luktade faktiskt rätt gott". HAHAH!

Jag fick dessutom reda på något kul igårkväll. Här finns papegojor. Det fanns ett zoo här för ganska länge sedan. Papegojorna rymde därifrån och nu har de skapat sig en egen liten...population? Så här finns papegojor.


Pussar, från Frida.


7/9-09

Sådär.
Nu är det måndag, och jag sitter här igen. Tycker att jag börjar bli lite smått duktig med mitt bloggande, hihi. Idag gick vi bara i skolan till ungefär...fem i tolv, eftersom vår matte är inställd idag (vilket tyvärr betyder dubbla matte nästa vecka!!!). Så vi käkade lunch och sen beslutade vi oss för att plugga. Det gick faktiskt bra. Fick en del gjort, tro det eller ej. Vid ungefär kvart över tre stack vi till "mellisen" och då bestämde vi oss för att "ikväll ska vi se skräckfilm", så skräckfilm får det bli ikväll! Nu innan maten blir det massa film med Hanna och Sofia, troligen fler, och sedan blir det som sagt, skräckfilm. Hmm...låter som en vanlig måndag. Kan passa på att berätta att vi bara går i skolan i tre dagar denna veckan, för torsdag och fedag har vi school camp. Nån social grej. På torsdag ska alla Gym 2:or till Brygge, och sen fredag blir det volleyboll och bakning. Låter toppen, tycker jag.

Snackade med päronen igår. Dom berättade att dom ska skicka ner 6 marabou-choklad. Damn...Dom berättade även att danni har fixat lite filmer som ska med bland chokladen. Tack snälla du!

Puss

6/9-09

Idag är det söndag.
Igår såg dagen följande ut:
vi började med brunch runt klockan...halv tolv eftersom jag skulle fixa mina kryllor. Bild på det kommer senare. Frida goes from spikrak to pudel. Efter ett försök med Leas plattång i förgäves, blev det bara till att hoppa in i duschen och skölja mitt hår (då hade vi fått vattnet tillbaka, thank god!). Lite fön och hårspray, sen hade vi tillbaka the old Fritsche.
I alla fall så stack vi, några stycken, till Waterloo downtown och shoppade lite och åt på pizzahut. Sedan hem runt fyra, halv fem och chilla lite, göra sig i ordning till kvällens festligheter. Lite mat ovanpå detta, peppande musik och opera med Jossie på rummet, sen var vi igång. Runt åtta cyklade vi till La Pomme. Där efter blev det vidare på barrunda till Snug, SwedishBar, Not Read-able name, La Pomme och slutligen Snug. När vi kom hem hade vi ju, som tidigare nämnt, sex pizzor i kylen, skrikande på oss. Snacka om att vi var hungriga! I köket hittade vi på lite matkrig. Inte med pizza dock, utan med frukt! Lite bananklet och päron-split i köket, MUMS!

Sedan blev det bara till att krypa till kojs, i sin kalla säng...

Idag vaknade jag runt åtta, trots att jag inte kunde sova på ungefär hela natten. Vakna, somna, vakna, somna. Jag bestämde mig för att läsa vidare i min bok, "Brunstkalendern" som jag har fått av Agneta Holmberg. Troligen den bästa bok jag läst. När jag läser den kan jag försvinna lite grann, och dyka in i boken. Det är jätteskönt. I alla fall så läste jag ett bra tag, tills jag beslöt mig för att skriva lite i min..."dagbok". Klockan ringde och jag och Jossie stack ner till brunchen. Idag var det i alla fall brunch!!! Efter det blev det till att sticka in till hanna för min del. Lite snack o så, sen hamnade jag här. Nu måste jag sticka för att ut o traska med "Andy-boy". Snart mellis, thank God! Efter det blir det massa film och mys med några här från slottet.

Lycka till på högskolan, Bästabror.
Du kommer fixa detta! Jag älskar dig.



If you pretend to be happy for a while,
they think you're alright.






Här har vi mina enormt fina kryllor, och min enormt fina min!
Bilder från gårdagen är föräldrar-förbjudna.
Åldersgräns: -23 :)


5/9-09

Idag är det lördag.
Vaknade imorse runt elva. Hannna hade flätat mitt hår i småflätor, och efter typ en halvtimme nä jag finally hade fått ut dom, såg jag ut som en pudel. Ni vet, jag som altid har spik rakt hår, hade (har fortfarande!!!) överkrylligt hår. Så det får bli till att låna Leas plattång och försöka fixa kaluffsen till ikväll!

I alla fall. Idag har vi inget vatten heller på slottet. Nu har vi, men vi hade inte ända fram tills nu, vilket innebar ingen dusch, inget dricksvatten ur kranen och spola toaletterna med spannnar. Men det gick bra i alla fall, men nu är vattnet tillbaka.

När vi kom ner till brunchen runt halv tolv, hade vi ingen brunch, så till brunch blev det inget mindre än en knäckemacka, en apelsin och en kiwi. Strömmen hade gått, men sen kom Marie-Louise med lite baguette-bröd typ, så två sådana krängde jag. Efter frukosten begav sig jag, Jossie, Hannna, Evelina, Andrea, Marit och Sofia till waterloo för lite shopping. Inköp för min del: nada. Vi åt på pizzahut där nere, för vi var ju vrålhungriga. När vi skulle gå, kom en servitris och sa att hon hade beställt nio pizzor till oss, istället för tre (tre åt pizzor, resten åt annat)  så vi fick sex pizzor med oss hem, helt gratis. Dessa ska vi kränga inattt när vi kommer hem!

Kvällen ser följande ut: äta här på slottet, sedan bege sig in till waterloo för barrunda! Lite kareoke-bar, La Pom, Snug osv. Jadå gott folk, vi ska göra waterloo osäkert!

Puss


Andrea, Evelina och Marit.



Hanna, Sofia och Jossie.


4/9-09

Hej alla gubbs
Idag är jag sjuk. Asont i huvudet och känner mig lite febrig! Gick dock på idrotten imorse, spang 3.8 sjuka kilometer. Det var tungt ska jag berätta. Jag har insett att jag verkligen ska komma igång med träningen från och med nu!

Efter idrotten hade vi franska. Pinsam sak hände. Jag råkade och sitta och smsa. Jag sitter där i min egna lilla värld, men ändå lyssna på vår lärare, hör jag plötsligt Didier säga "Frida, put that away" och börjar skratta. "He will answer you later. 15 years as a teacher, 7 different schools and 3 different countries. Trust me, I know you". Röd i fejjan som jag blev, lade jag ner mobilen och alla började såklart skratta eftersom jag blev så paff. Var helt 100 på att han inte såg! Resten avlektionen skulle vi bygga meningar som "Fridas kille är långt ifrån" och så vidare. Succé, ihjadå! Men som tur är, är Didier en bra lärare och sa sedan efter lektionen att det var lugnt.

Ikväll blir dte bara massa chill på sottet med några tjejer. Med tanke på att jag inte får gå ut (i princip). Vi ska vara här och kränga popcorn och se på film eller spela spel. troligen Alf också, eftersom han har utegångsförbud.

Jag saknar mina marabou, som kommer nästa vecka. Mummie och daddie har skickat några, tillsammans med lite annat.

Bryssilianska pussar, från Frida.


3/9-09

Hej alla gubbar!
Var har jag hållt hus?! Jag har varit mycket slarvig med min blogg, men jag ska genast skärpa mig. Så, vad har hänt lately?
I fredags åkte några härifrån till Bryssel. Helgalet och superkul!
På lördagen där blev det bara att at det lugnt och återhämta sig från gårdagens evenemang, vilket behövdes.
Resten av tiden har bestått av skolan (vilket tar lång tid). Jag går till halv fem, tre dagar i veckan. Det är långa dagar, och nu börjar läxorna komma. Några turer till Carrefour (affären vi handlar i) har det blivit. Har inte haft så mycket tid till annat. Jag har skypat en del med mina nära och kära. Här är en del bildern fårn slottet och annat.

Här kommer bilderna på slottet och runt omkring här.


mitt handfat på min våning i vårt rum


Här står jag på min våning i vårt rum oh ser ut genom fönstert.


mitt extremt städade rum. Det är städat när städerskan har varit här,
men på noll-åtta stökar jag till igen!


min säng och lilla bokhylla. Som ni ser anser min bror att "du kan inte klara dig
där nere UTAN coca cola!"


här har vi den! den extemt farliga trappan som i princip alla håller på o
trilla i. Någon gång ska jag och Jefin åka ner för räcket.


typ en äverblick över mitt rum. Till vänster om stolen och skrivbordet finns mitt
handfat.


våra toaletter (till höger) och dusch (rakt fram)


vår korridor (som är den kortaste eftersom vi bor på typ ändan)


...och här har vi en korridor.


(totalt onödig bild) men här har vi en "sån".


en av alla trappor här är.


boardingelevernas lilla kök.


ett av de två tv-rummen vi ser film och allmänt umgås i.


vår balkong som brukar vara solig och varm.


utsikt från slottets utgång.


utsikt från slottets utgång.


vår skola.


slottet.


slottet.


RSS 2.0