10/2-10

Har jag sagt att jag hatar onsdagar?!
Inte nog med att jag har en djävulusisk dag i skolan på onsdagar, utan även också att maten verkligen är dålig på onsdagar! Dålig frukost, dålig mellis och dålig kvällsmat!

Idag var jag dock sjuk. Vaknade med huvudvärk, värk i kroppen och allmänt slut. Så det har blivit till att plugga sig igenom hela dagen! Dock gick jag och gjorde matteprovet idag, och även om jag trodde att jag skulle få IG, så kändes det ändå hyffsat bra! Imorgon återstår nu bara historieprovet samt resultatet på franskprovet.

Dagens citat: I am strong enough...


8/2-10

4 dagar tills jag är hemma för loooov!!!

Denna veckan är jag responsible student. Varje vecka är två slottisar responsible students, och denna veckan är det jag och Martan (Marit). Då ska man gå ner o hjälpa till att förbereda maten med att ta fram grönsaker, frukt och pålägg samt att man ska torka borden och plocka undan allt igen efter man har ätit. Som tur är så är jag bara här till torsdag och kan endast vara responsible student måndag, tisdag och onsdag. Lucky me!

Idag hade vi "the beep test" och då insåg jag verkligen att jag ska förättra min kondis. Jag fick VG, men min kondis var verkligen i dålig form, så på lovet blir det till att springa fyra kilometer minst tre gånger!

Idag står det BodyWork på schemat, vilket kommer bli en tuff utmaning efter Beep-Testet. Före och efter BodyWorken blir det massa plugg, har två prov att avklara denna veckan, innan jag går på lov!


7/2-10

Den sjunde februari innebär att det är...fem dagar tills jag är hemma (om man räknar med dagen idag då!)

Idag har varit en mystisk dag. En liten incident hände halv sex imorse, vaknade vid kvart i elva igen av att klockan ringde för då var det dags för brunch! Lasagne som måltid idag, vilket vi inte tackar nej till!

Efter brunchen gick jag och Josse direkt till Hanna och pluggade historia och matte till halv tre. Kom til mitt rum, tog det lugnt och njöt av att inte behöva plugga och vid fyra gick jag och Josse ut och gick i en timme och en kvart. Väl behövande för tankarna och lungorna med den friska luften!

Ikväll står det kladdkaka på schemat, som Marie-Laure har bakat, skypa med Malin och kanske Kicki, slagga mega tidigt och hoppas på att man är mer pigg och glad imorgon än vad jag är idag!


6/2-10

Har jag någonsin nämnt att H&M är en riktigt farlig affär?!

Vaknade något död imorse av att det var ljust i rummet och att jag inte kunde somna om. Gårdagen blev lite mer galen än förväntat, men det ska man absolut inte klaga på, för jag hade en jättetrevlig kväll!

En bastant bunch (där det faktiskt var tacos idag) och en snabb vidgörning fick det bli innan jag, Hanna och Sofia gick till waterloo downtown. Det var långt, men gud så mysigt det var!

Jag hade inställningen att inte handla något mer än Jonas present. Gissa vem som gjorde av med ungefär 700 spänn? Jag försöker övertala mig själv att jag köpte bra saker som jag kan ha användning för, men där räknas tyvärr inte popcorn och milkshake in...
Ni kan se mina köp (där det inte är inräknat jonas present!)

Ikväll blir det återhämtning från gårdagen med melodifestivalen, fruktsallad, popcorn och chai-latte!






5/3-10

Fredag, Friday, Vendredi, Viernes...

Det är fredag och jag började som vanligt tjugo i nio. Idag börjades dagen med ett franskprov för att sedan bege sig till ishallen för att skrilla lite! Jag trillade faktiskt bara en gång, vilket är mycket bra för att vara mig.

Ikväll blir det till att sticka till Oscar's för att ha en liten avskedsceremoni för Sofie som är en tjej som ska flytta till Sverige nästa fredag. Överraskning, tårta och allmänt socialt blir det ikväll!

Morgondagens planer ser ni på bloggen imorgon!

Njut av bilderna från skrillorna!
























3/2-10

Onsdagen den tredje februari. Det är onsdag och det vet Hansson vad det innebär: en lång dag med tusen lektioner, noll pauser och en kort, kort lunch. Som tur är, avslutades dagen med en fotbollsträning så man fick skingrat tankarna lite.

Många prov står på schemat nu. Ett megafranskprov på fredag som vi inte vet vad vi ska kunna till (i princip!), jättesvårt matteprov på onsdag och...sist med inte minst avslutas nästa vecka med ett mega stort historieprov på tosdagen, vilket är samma dag jag kommer hem! Grattis!

Nu ska jag inte gnälla mer, utan vara social och trevlig mot mina föräldrar, Lollo och Jonas.


bjuder på en bild från julmyset hos Hanna, då jag och Lollo krängde pepparskaksdeg!


1/2-10

Det är första dagen i februari, vilket betyder att vi har gått en hel månad på det nya året. Hur går era nyårslöften? Mina går väl sådär.

Skolan har varit galen på senaste tiden. Leadership förra tisdagen, som ändå gick ganska bra. Jobbade med Sofia och vi var väl nöjda med våra insatser! Läxor, läxor och läxor. På fredag ska vi göra franskprov, sen drar hela gym 1, 2 & 3 på skridsko-åkning, hemma id 14.00 då vi måste gå på våra lektioner, vilket innebär 35 minuter engelska för vår del!

I fredgas blev det mest till att chilla, kollade skräckfilm, Ghottika (stavning!), och kränga chips från Carrefour och center som jag fick av familjen Holmberg!
I lördags blev det till att dra till Le You i Bryssel! Vidgörning och "uppvärmning" fick det bli här hos oss, för att sedan bli upphämtade av Lisas pappa som körde oss till stationen. Klockan 23.23 hoppade vi på tåget som skulle ta oss till en oförglömlig kväll!
På söndagen vaknade vi hos Lisa. Vi hade inte gått o lagt oss förrän halv sex på söndag morgon och vaknade tjugo över nio. God frukost blev serverad och vi åkte hem vid ett ungefär. Bakfylle-mys med film, chips och center, ja tack!

Nu blir det inte mycket mer denna veckan, mer än till att plugga inför ett stort franskprov, svårt matteprov och mega-mega-svårt/stort historieprov, congratulations...



Bjuder på en "underbart poserande och fin" bild på mig och Lisa!


RSS 2.0