26/1-10

Tänk er: det var en månad sedan sist jag uppdaterad bloggen. Inte okej!

Har många gånger tänkt på att jag ska uppdatera bloggen, men jag har haft så lite tid till det att det inte har blivit av. Alldeles för mycket skola. Då kan man ju fråga sig vad som har hänt på en månad?

- Jag har kommit tillbaka från jullovet. Det var tungt att lämna hemmet för att återgå tillbaka till massa plugg och krav, men det är lika för alla och det vore synd och klaga. Tänk på dem som aldrig får gå gymnasiet!

- Jag har varit hemma en veva igen. Förra helgen faktiskt. Jag skulle på undersökning för mina ständiga förkyldningar, trötthet och snuva. Jag tänkte att det kunde vara kul att överraska Jonas, vilket jag gjorde. Knackade på hans dörr och han tittade på mig jättelänge innan han sa "vad gör du här?". Jag: "Kul och överraska dig när du blir SÅ glad". Men han blev glad, när han verkligen förstod att det var jag och hela den biten.

- kan man sätta "plugga" som en punkt?

- I helgen blir det till att fira Linn och Jacob som fyller år. Då sticker vi till "Le You" för att festa all night long. Kommer säkerligen bli supertrevligt!

Kommer hädanefter uppdatera bloggen aningen oftare, that's a promise!


RSS 2.0