28/4-10

Idag står det står det fotbollsträning på schemat. Hur underbart är det inte att träna i sport-BH i 26 graders stekande sol?! Awesome!

Imorgon är det nationella prov i Engelska B, uppsatsskrivning. Vi får väl se hur det går!

Ingen kickar fotboll som vi...
(bilder är inte från idag!)








27/4-10

Snart är April-månad över. Det känns bra. Maj är en bra månad, det blir varmare då, tiden går fortare och man är mer motiverad till att göra saker. Jag har räknat ut att om jag tränar alla pass jag borde i veckan, så tränar jag sju gånger i veckan:

Måndag - idrott (som alltid är i form av bodywork, strength endurance, step eller dylikt)
                bodywork
Tisdag - springa
Onsdag - fotboll (och om jag är riktigt flitig springer jag innan fotbollen)
Torsdag - bodywork
Fredag - idrott (som alltid är i form av bodywork, strength endurance, step eller dylikt)
Lördag - cover from party
Söndag - springa


Awesome med sol!


26/4-10

Ikväll blir det till att se Felon med Josse och sova över hos henne.
Har blivit e lång day. Always rough on a monday morning!
Dagen började med jobbig franska (som alla hade glömt vad vi höll på med),
fortsatte med överjobig idrott, följt av en ganska chill engelska och ganska chill
matte.
Det blev till att se Sex And The City med Josse och Hanna, fixa lite med Ryanair om vår
dubbelbokning och sen dra sig till träningen. Jobbigt pass Bodywork till råga på allt
gör dagen susen!


25/5-10

Jag tänker på när 2 helt olika människor en dag flyttade samman. Det var den lilla skogsmullen och hemmamysaren Josefin Hansén som varken visste vad "go crazy" eller "oj-jag-gjorde-bort-mig-men-jag-bara-skrattar-åt-det" innebar. Att mysa med godis och film var livet, och hellre cykeln än bussen för att ta bussen förstör miljön.

Det var den lilla byborn och fjortisen Frida Hansson som gick in för "go crazy" alldeles för mycket, och som tyckte att en icke galen kväll inte räknades som en lyckad kväll över huvud taget. Det var hon som sket i hur grön naturen var, sålänge där fanns pojkar med i bilden var allt frid och fröjd.

Två helt olika människor tvingades samman och första natten var ganska konstig. Kände knappt varandra, visste ingenting om varandra och båda var besvikna över att ha tvingats dela rum med någon över huvud taget.

Vi har tagit egenskaper från varandra, och gett egenskaper till varandra. Du har lärt mig att gå ut och kunna njuta av naturen och fågelsången, att det inte alls är kul att bryta mot alla regler som finns och jag kan faktiskt ärligt säga att jag också "får lite ont i magen" när vattnet i kranen bara står och rinner utan någon egentlig anledning.

Jag kan tydligt säga vilka egenskaper jag har delat med mig av till dig. I början var du ganska blyg och tyckte att det var mycket obehagligt men samtidigt lite häftigt att jag kunde gå fram och snacka med random personer. Vem är det som snackar mest nu?
En annan tydlig förändring är ju det där med nattklubb och barrunda. På fredagseftermiddagarna hör man dig "nä men ska vi inte dra ut ikväll? Jo men det gör vi va?".

Redan från början har vi kommit bra överrens. Visst kan vi bli irriterade på varandra, men vem blir inte det? Två pms:iga tonåringar i samma rum, säger bara "rummet med klös". Dock har vi aldrig bråkat. Vi har alltid stöttat varandra och hjälpt varandra och faktiskt tyckt samma sak.

Trots att vi är så olika, har vi faktiskt mycket gemensamt. Vi är båda väldigt generösa och tycker inte att det är jobbigt att hjälpa till. Djur är livet! Utan dem suger det. Vi tycker båda att gemenskap är viktigt och tar alltid den utanför:s parti. Mobbing är det värsta vi vet. Vi dömer aldrig folk. Det finns inga elaka människor, bara mer eller mindre snälla.

Vi håller hemligheter. Vi litar på varandra. Vi trivs i varandras sällskap. Vi kommer från helt olika hem och levnadssätt, men endå är vi så lika. Vi är "pensionärs-paret".

Mitt år på SSB skulle aldrig blivit såhär bra, om inte jag hade haft dig, Josefin Hansén.



24/4-10

Nationella prov i svenska B idag, hallelujah.

Det nalkas värme. Vi solar och några har bränt sig.



It's a crazy world, isn't it?!


23/4-10

Igår var det Inservice day. Vad innebär det? Utgång på onsdag!

Här har ni bilder från kvällen som aldrig hände...

































20/4-10

Tillbaka efter påsklovet

Forever young, I will be forever young...



RSS 2.0