Snart flyttar jag, och jag vill inte längre.

Nu ska jag snart flytta. Jag har ångrat mig, jag vill inte längre. Jag är inte redo att lämna allt här hemma. Men jag ska göra detta. För när jag kommer hem, kommer jag vara glad att jag har gjort det, och jag har gjort det bra. Jag kommer ha ändrats mycket. Mognat, ta eget ansvar och stå på egna ben. Ni har ingen aning om hur jobbigt det är. Varje dag har jag ångest för att lämna mitt hus och hem, familj, vänner och pojkvän. Att flytta till ett helt annat land, utan att kunna gå hem och krama om min mamma, eller kunna se min bror i ögonen och fråga om råd, eller be min pappa om saker och krama honom med. Kyssa min pojkvän, eller ha mina underbara myskvällar med vännerna, festa och vara galen med mina fina flikkor. Jag kommer aldrig känna mig hemma i Bryssel, men jag ska göra mitt bästa.

Ny dag idag.

Igår blev det massa umgåsning med Kicki-nicki-dick, vilket VERKLIGEN var ett bra tag sedan! Vi såg film, handlade godis och massa sådant. Massa prat och mys.

Idag har jag inte hunnit mer än attgå upp (kl. 11.30!) och gick ut en runda med hunden, hem och käkade lite frulle, in och tog mig en dusch och gjorde mig redo för att gå ner och handla till veckans evenemang, då jag läste att vi skulle ta det ikväll istället. Då slapp jag stressa, men jag kom även på att ikväll är jag inte tillgänglig, så jag får helt enkelt skicka mina duvor på det uppdraget, tack girls!
 Snart bär det av, och dte kommer bi galnare än NÅGONSIN!
nån måste dock påminna mig att ladda min kamera!


It's stupid to believe. In the end, you will just get hurt, anyway...



strandgers nowadays (missad bild!)

måste klippa mig

strangers nowadays

Ligger lite fter i planeringen här, men jag har haft fullt upp med spelningar på Herrestorp, sluta skolan, tjejkvällar, fester hit och dit. Nu har jag tid att skriva lite i min blogg!
Igår hade vi tjejkväll (Lollo, Hannis, Mallis och Erika) då vi började med Santa lucia och avslutade hemma hos hanna med glass och smälta hallon och sådant mumsigt! När jag kom hem var jag dock tvungen att smaka en tårta som jag gjorde innan idag till mina föräldrar och deras gäster. Emelies recept!
Hur roligt som helst var det igår! Me love you!
Måste passa på att berätta! nästa onsdag (dvs. den 17-19) ska vi ut i vildmarken och paddla kanot och tälta i tre dagar. Vi kommer antagligen utsättas för det mest sjuka, men sjukt är ju det ord vi står under!

Får väl sluta skriva innan ni tröttnar läsa ;)

puss (L)


RSS 2.0