10/9-09

Jag älskar choklad. Idag var jag i himelsriket...
Vi vaknade i vanlig tid. Tog bussen, som tog typ...en och en halv timme, till staden Brygge. Där gick vi sjuka 366 trappsteg i ett torn, PLUS att vi skulle ner också! Varför gjorde vi det? För att vi skulle räkna trappstegen och svara på nån quiz som ändå inte skulle ha in! Snacka om att vi var döda! Eller ja, halvdöda.
Efter vår lilla vandring i tornet blev det fri tid. Vi, några stycken, beslöt oss för att dra o käka på pizza hut. Där blev det pizza buffé, det har aldrig smakat bättre än det gjorde då.
Efter det blev det lite rundvandring och kolla i den lilla staden. Massor, massor med choklad fannns! (BILDER KOMER SENARE!). klockan två var det dags för båttur i någon kanal igen lyssnade på. Ganska avkopplande faktiskt, och klockan tre åkte vi bussen hem. Vi var hemma kvart i fem ungefär, ganska exakt och i princip alla sov på bussen. Var vi trötta? Snacka om det! Nu sitter och o vänta på lilla sofia som alldeles strax ska komma och se "Bröllopsduellen" med mig. Senare ikväll blir det Snug eller La pomme!

Puss
























































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0