I believe I can

all I ask for is your attention to one hundred percent, for just one day...

I found myself,
I found myself and ran away
Something pulled me back
A voice of reason, I forgot I had
I won't give up
No, I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong...

I'm listening to our song, crying
want you to understand.
I want you to understand,
more than ever.



Några av helgens inköp:














Helgens festligheter!

Hej!
kommer troligen inte lägga in inlägg nu under helgen, så jag tänkte att det är lika bra attt lägga upp nu hur helgens planer ser ut.
Fredag (idag) - slutade skolan halv tolv istället för halv tre, tack vare att jag redan gjort nationella! JIPPY! Ska snart ner och gymma med hannis i höllviken på FormToppen. kan verkligen behövas för min del! och sen ikväll bär det av på fest i vellinge.
Lördag - massa shopping med mamma på dagen, troligen lite pligg också, för jag kan verkligen inte naturkunskapen. Hannis kommer till mig på sen eftermiddag och vi ska då göra klart vårt samhällsarbete. Senare, halv sju trolien, blir det förkrök här hemma + kladdkaka och fina flickor, för att sedan dra på fest i Höllviken.
Söndag - då vaknar jag hemma, efter en efterfest med kicki ute på en åker, TROLIGEN (haha) och ska bara ägna mig åt plugg (suck) och fira mors dag.

har en ny favoritlåt:   all for love - hillsong united
Jag vet att den har någon kristen conection, men den är jättebra!


ps. någon som vet hur man gör så att youtube-klipp visas i inlägget?

Puss (L)


http://www.youtube.com/watch?v=d2_8BDoc6_Q

Suck...

Hej!
såg precis att jag har fått komentarer, va kul! :D
men jag vet inte hur man gör så att de syns, om de ens ska synas (?!) men jag jobbar på det.

Dagen idag har varit aningen stressig. Vaknade och var übertrött, typiskt. Masa mig till skolan i alla fall, blev dock körd av mamma. Efter skolan bar det av till Herrestorp för att repa med fina fickor. Gick väl ändå bra idag. Dock lite segt från min sida. Hemma vid halv sex ungefär då jag satte mig direkt med skolarbete. Har gjort det fram tills nu och nu är jag riktigt död. Hann inte ens med vad jag skulle ha gjort. Sjukligt stressad över allting.

Vill även påpeka att jag saknar Kicki-nicki-dick något oerhört. Längesedan vi såg ochallt detdär! Men snart gothia, snart sommarlov, snart massa kul med flickorna, vännerna, alla!

Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på. Ibland önskar jag att det gick spola tillbaka tiden, att rätta till alla sina fel. Säga alla saker jag borde sagt, som nu är försent. Se alla saker jag borde sett, som nu är försent. Och göra alla saker jag borde ha gjort, som nu är försent. Men om jag skulle ha sagt alla de saker jag borde ha sagt, sett alla de saker jag borde ha sett och upplevt alla de saker jag borde ha upplevt, skulle dagen troligen inte se ut som den gör idag.




Stressig dag!

Hej alla.
Har varit en fruktansvärt stressig dag. Måste börja med att berätta att jag och jonas somnade klockan halv fem! och vaknade runt halv ett. Alltså, var jag knappast trött när jag skulle gå och läga mig igår. Typiskt!
skolan idag, faktiskt ganska rolig, eftersom övertrött som man är så...  ;)

Jag slutade musiken (sista lektionen) fem över halv fyra och har nyligen kommit hem och ätit klart. Snart får jag värsta lyxen och blir körd till jubb av mamma eller pappa, THANK YOU (L)

kommer bli sent i säng ikväll, för jag slutar klockan nio och hoppas på att kunna läsa lite spanska innan också.

Ha det bra,
puss (L)

Helgens evenemang!

Torsdag!
Dagen efter louise och kickis överraskningsfest. Den var mycket trevlig och tack alla som var där!
På torsdagen där efter blev det picknick och massa mys med Lollo, Hanna, Kicki, Fredrik och Jonas. Spelade lite fotboll gjorde vi också. Hem till Jonas på kvällen, men vi sov här.

Fredag!
Vaknade bredvid Jonas. Jag lämnade av honom på bussen för att sedan möta upp kicki och Alexandra vid björns, vi skulle såklart fika! Jätttemysigt och supertrevligt hade vi.
På kvällen bakade vi (Kicki, Hanna, Malin och Louise) en riktigt kladdig kladdkaka och såg Grease. Jag älskar er!
Kicki sov även här på kvällen. Vaknade på morgonen av att hon snarkade, och hon skyller på att hon sover hårt?!
hmm ;)

Lördag!
Vaknade med Kicki dåva. Tog det lugnt och sådant. På kvällen bar det av till Rasmus på fest. Det var supertrevligt. Tack ska du ha!
Jag sov hos Jonas.

Söndag! (idag)
Vaknade hos jonas. Vi somnade inte förrän klockan fem! (vad ska det bli av oss?!) så vi vaknade runt tolv halv ett kanske. Jag snabbade mig och var tvungen att ta bussen kort därefter, i Jonas tärningsbyxor och mina klackskor sen Rasmus fest. Fina grejer.
Har egentligen precis kommit hem. Jag har inte gjort mycket mer än ätit två mackor och lite rabarberpaj med glass och skrivit massa stipendier. Ska snart resa till Bryssel ju!
Om ungefär 20 minuter ska jag åka till mormor och morfar för att fira min fina morfars födelsedag med kusinerna. Jag sitter fortfarande i Jonas träningsbyxor och mitt linne, har inte gjort vid mig för fem öre och försåtr absolut inte varför jag sitter här när jag har jättebrottom!

Puss

Mitt första inlägg

Hej!
Detta är mitt första inlägg så ni kan inte räkna med att det blir så bra.
Imorse vaknade jag med älskling bredvid mig. Vi gick upp och gjorde oss i ordning och sådant. Lämnade av honom på bussen vid ett draget, då jag mötte upp Kicki. Vi skulle fika med Alexandra. Mysigt va're!
Just nu ligger jag här i min säng med kicki på lite madrasser bredvid. Jättetrevlig kväll för övrigt. Massa film och mys med mina fina! Vi bakade kladdkaka och såg Grease, men jag somnade såklart!
Nu ska jag troligen sova, eller snart i alla fall.

Puss!


för er som inte vet, så är detta jag!

RSS 2.0