1/2-10

Det är första dagen i februari, vilket betyder att vi har gått en hel månad på det nya året. Hur går era nyårslöften? Mina går väl sådär.

Skolan har varit galen på senaste tiden. Leadership förra tisdagen, som ändå gick ganska bra. Jobbade med Sofia och vi var väl nöjda med våra insatser! Läxor, läxor och läxor. På fredag ska vi göra franskprov, sen drar hela gym 1, 2 & 3 på skridsko-åkning, hemma id 14.00 då vi måste gå på våra lektioner, vilket innebär 35 minuter engelska för vår del!

I fredgas blev det mest till att chilla, kollade skräckfilm, Ghottika (stavning!), och kränga chips från Carrefour och center som jag fick av familjen Holmberg!
I lördags blev det till att dra till Le You i Bryssel! Vidgörning och "uppvärmning" fick det bli här hos oss, för att sedan bli upphämtade av Lisas pappa som körde oss till stationen. Klockan 23.23 hoppade vi på tåget som skulle ta oss till en oförglömlig kväll!
På söndagen vaknade vi hos Lisa. Vi hade inte gått o lagt oss förrän halv sex på söndag morgon och vaknade tjugo över nio. God frukost blev serverad och vi åkte hem vid ett ungefär. Bakfylle-mys med film, chips och center, ja tack!

Nu blir det inte mycket mer denna veckan, mer än till att plugga inför ett stort franskprov, svårt matteprov och mega-mega-svårt/stort historieprov, congratulations...



Bjuder på en "underbart poserande och fin" bild på mig och Lisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0